Menü

Variációk egy témára: karkötő minden alkalomra

Variációk egy témára: karkötő minden alkalomra

Lett egy új szerelmem. Vagyis… bevallom, nem is egy, hanem rögtön három.

Rapszodikus ékszerviselő vagyok. Vannak korszakaim, amikor egyáltalán nem hordok ékszert, és vannak, mikor úgy érzem jól magam, ha valami van rajtam, ami szép, csillog, trendi, viszont ne jöjjön szembe velem az utcán. De én az a típus vagyok, hogy legyen kényelmes is és szinte ne is érezzem, hogy viselem, plusz tökéletesen passzoljon a ruhámhoz és az alkalomhoz. Ne kelljen sokat bajlódnom azzal sem, hogy vajon melyiket vegyem föl: ez a három variáció tulajdonképp az összes alkalmat lefedi, ami szóba jöhet.

Ilyen hozzáállással böngészve találtam rá a Swarovski kristályos bogyós karkötőkre és hozzáillő nyakláncokra.

Többféle színben kapható, én ebből a három kedvencemet emelném most ki.  Mindegyik karkötőhöz tartozik nyaklánc is, a szett egyben vagy külön-külön is megvásárolható.  Nem kell bajlódni a csattal, egy pillanat alatt felvehető, mindegyik mágneses megoldású. Minőségi olasz bőrből készült, kézműves termék. Ha valaki érzékeny bőrű vagy allergiás, az sem akadály, a fém részek egybefüggő béléssel vannak eltakarva ott, ahol a bőrrel érintkeznének. A karkötő hossza 18,5 cm, így a legtöbb csuklóméretre illik. Ha elveszted a blokkot, az sem gond, a garancia anélkül is érvényes, a darabok egyedi megjelölésűek.

Klasszikus divatos színkombináció a fehér/sötétkék/piros trió: ezt a karkötőt elsősorban hétköznapi viseletre ajánlom, illetve ha párizsi vagy egyéb franciaországi kirándulásra megyünk, semmiképp ne felejtsük otthon!

A sötétkék karkötőről a romantikus, borozgatós tengerparti esték jutottak eszembe: az átlátszó és kék kristályok kombinációja a csillagos ég és a tengerpart összeolvadása: ez sűrűsödik össze a csuklónkon, ékszerünk kis darabjában. Érezd az erejét!

A fehér bőr, átlátszó Swarovski kristályokkal kombinálva igazán elegáns darab: bármely kisestélyihez, kosztümhöz is vesszük fel, megállja a helyét. Természetes, nem hivalkodó, épp annyira csillog, amennyire kell. Ha pedig kicsit feltűnőbb, de ehhez hasonló darabot szeretnénk, válasszuk azt, melynél a fehéret aranyszínű bőrrel egészítették ki.

Nehezen bírom megállni, hogy ne írjak rögtön a többi színről is, de a továbbiakban inkább Rád bízom a választást. Vigyázz: ha egy darabba beleszerettél, követni fogja a többi is.

Nézd meg őket itt: http://www.ragyogoajandek.hu/index.php?route=product/list&keyword=bogy%C3%B3s&description=1