Menü

Swarovski toll, tolltartó

Swarovski toll Berns

Swarovski Elements kristállyal díszített tollak!

Az igényesség és az elegancia találkozása!

Tulajdonosáról tudni lehet, hogy

  • stílusosan ötvözi a praktikumot az elegánciát sugárzó stílusjegyekkel,
  • nem elégszik meg a műanyag tollak és tolltartók rideg világával, hanem értékeli a kifinomult formavilág és a ragyogó Swarovski kristályok elegáns találkozását,
  • élvezi az elismerő és néha irigy tekintetek özönét!

Élvezd az elismerő és néha irigy tekintetek özönét!

Mentés
Rendezés:
Nézet:

Swarovski Elements ékszerek és ajándéktárgyak

A Ragyogó Ajándék speciálisan Swarovski Elements kristályokkal díszített ékszerek és ajándéktárgyak forgalmazására szakosodott üzlet és webshop.

Munkatársainkkal, több éves tapasztalattunk alapján válsztjuk ki szállítóinkat és állítjuk össze kínálatunkat. Személyes kapcsolatot ápolunk szállítóinkkal és a gyártókkal, így garantálva a forgalmazott termékek minőségét. A Ragyogó Ajándék nem forgalmaz ellenőrizhetetlen forrásból származó, kétes minőségű termékeket.

Swarovski Elements kristályokkal díszített ékszereket és ajándéktárgyakat nem csak webshopunkban forgalmazzuk, hanem üzletünkben nagy sikerrel értékesítjük a ragyogó termékeket. Napi szintű személyes kapcsolatok segítenek nekünk megismerni vásárlóink igényeit és fontos visszajelzéseket kapunk termékeink hosszútávú használati tapasztalatairól.

Ügyfélszolgálati munkatársainkat üzletünkben minden nap 9.00-19.00-ig (hétvégén is!) körbeveszik azok a termékek amelyeket megrendelhet webshopunkban, ezért bizalommal forduljanak hozzájuk kérdéseikkel, kéréseikkel.

Ügyfélszolgálati munkatársaink:
Plézer Brigitta
Hegedűs Hajni

Ragyogó munkatársak, és igazán szeretik a ragyogó ékszereket!

Ügyfélszolgálati elérhetőségeink:
e-mail: info@ragyogoajandek.hu
tel.: +36 20 953 5909

Ragyogó ajándékok ragyogó Nőknek!