Menü

Mit vegyek neki ajándékba?

Mit vegyek neki ajándékba?

Azt hiszem, nincs olyan ember, aki ne tette volna fel már ezt a kérdést: akár magában morfondírozva, akár közeli barátnak, barátnőnek vagy családtagnak, segítséget, ötletet várva.

Ez a kérdés pedig nem csak karácsony táján, hanem most, a nyári időszakban is aktuális, hisz esküvői időszak van, így nagy eséllyel kaphatunk meghívót különleges alkalmakra: esküvőre, ezüst-vagy aranylakodalomra, de egy ötletes ajándék egy romantikus nyaralást vagy lánykérést is felejthetetlenné tehet.

Mi az, amit keresünk egy ajándékban?

Mi az, amit keresünk egy ajándékban?

Mindenekelőtt különleges legyen, olyan, amit nem kaphat az ajándékozott bárhol. Ami nem csak egy lesz a tárgyai közül, hanem mindig emlékezni fog rá, hogy azt tőlünk kapta és szeretettel tekint majd rá.

Legyen dísz, dekoratív elem a lakásba? Vagy valamilyen használati tárgy? Ha az első mellett voksolunk, az elegánsabb ajándék, de szeretnénk, ha nem csak újabb porfogó lenne a lakásban. Ha a használati tárgyakhoz húz inkább a szívünk, félő, hogy az illetőnek már van olyan vagy esetleg nincs is szüksége rá és nem fogja megkönnyíteni a hétköznapjait.

Akkor mi a megoldás?

Legyen használati tárgy, de legyen nem mindennapi, elegáns, kötődjön különleges alkalomhoz, olyan, amit akkor vesz elő, ha az életében valami igazán fontos pillanatot szeretne vele megkoronázni.

Az ilyen alkalmakhoz hagyományosan hozzátartozik a pezsgő: ez az ital jelképezi a sikert, a romantikát: az élénken gyöngyöző, apró buborékok, a kellemes illat, a nyelven sokáig magmaradó íz és bizsergés. Szép ruhák, elegancia, gyertyafény…

Ugye ehhez méltó poharat is kell választani?

A Swarovski kristályok nem csak ékszereket varázsolhatnak ünnepivé: ez a különleges pezsgőspohár-szett tökéletes ajándék lehet. Az elegáns forma, a kristályok és az ezüst csillogása: ha csak egyszerűen kézbe vesszük és megcsodáljuk, már akkor alig várjuk, hogy koccintassunk vele.

Különleges ragyogás a különlegesen ragyogó alkalmakra!

Tegye felejthetetlenné a pillanatot:

http://www.ragyogoajandek.hu/pezsgospohar
Tartalomhoz tartozó címkék: swarovski pezsgőspohár