Menü
Ön itt jár: >

Swarovski Elements kristályból készült karkötő

Karkötő - Swarovski kristályokkal

Olasz bőr + Swarovski kristályok és több évtizedes kézműves tapasztalat!

Karkötőink gyártója 2003 óta foglalkozik aktívan a Swarovski kristályok felhasználási lehetőségeivel, hivatalos és szerződött partnere a Swarovski® anyavállalatnak.

Bőr karkötői kizárólag Swarovski® kristályok felhasználásával kézi megmunkálással készülnek, erről tanúsítvánnyal is rendelkezünk.

Ékszereinket a magas minőség mellett a teljes egyediség és exkluzivitás jellemzi.

Évek munkája alatt megszerzett tapasztalataik megerősítettek Őket:

  • Kizárólag nemes anyagokkal kombinálják a kristályokat, ezért soha nem használnak velúrt, művelúrt, mosható anyagokat, alcantara anyagot.
  • A rögzítés során kerülik a ragasztott változatokat, a kristályokat mindig varrással rögzítik, így ékszereikre bátran adunk 100%-os garanciát!
  • Szakmájukból eredően a design területén kerülik a fémutánzatú, ún. „zamak” anyagok használatát.
  • Karkötőinket egyedi azonosítóval látják el, így a garancia blokk nélkül is mindig érvényes (ajándék esetében a blokkot, számlát nem kell átadni).
  • Érzékeny bőrűek, allergiások is bátran viselhetik termékeiket, mert kifejezett figyelnek arra, hogy ékszereiken a fém részek (pl. patent) mindig egybefüggő béléssel legyenek eltakarva.
Rendezés:
Nézet:

Swarovski bőr karkötők alkalomhoz és hétköznapi viselethez

A legtöbben úgy gondolják, hogy a bőrből készült ékszerek csak egyfajta zenei stílushoz kapcsolódnak. Viszont, ma már szinte minden stílus kedvelőjének kezén ott ékeskedik egy Swarovski bőr karkötő. A kristályok és a bőr kombinálása finomít a stílusok közötti határokon, sőt, el is mossa azokat.

A Swarovskinál nagyon jól értenek ahhoz, hogy milyen kidolgozású bőrhöz illik leginkább a kiválasztott kristály. Nem túlozzák el a díszítést, így egyensúlyba hozzák az ékszer megjelenését. A csuklón pedig igazán sikkesen és ízlésesen hat egy olyan ékszer, amelyik nem feltűnően elegáns, mégsem olvad bele a mindennapi közegbe.

A Swarovski bőr karkötő a hétköznapi ruházat mellé is kiválóan illik, mivel nem dominál túlságosan benne a csillogáshoz kapcsolt elegancia. A bőr sokkal inkább elfogadott hétköznapi viselet, mint a csupa kristályokból megalkotott ékszer. Viszont, ha egyikről sem szeretne lemondani, akkor a Swarovski bőr karkötő a legjobb választás. Árban is elérhető, a tartóssága pedig garantált.