Menü

A héten kiválasztott fülbevalóm osztatlan sikert aratott, igyekszem Nektek is átadni a hatást

A héten kiválasztott fülbevalóm osztatlan sikert aratott, igyekszem Nektek is átadni a hatást

Nő vagyok, ebből következően nem meglepő, hogy imádom a csillogó ékszereket. Vannak időszakok, amikor kevesebb kiegészítőt viselek, máskor többet. Akármelyik korszakomat is élem, a fülbevalókról nem mondok le, általában van egy aktuális kedvencem, amit hetekig hordok.

A kevesebb, de minőségi ékszerek híve vagyok

A kevesebb, de minőségi ékszerek híve vagyok

Az ékszerdobozomban nem kap helyet a silány minőség, aminek nem holmi finnyásság az oka, hanem az allergén összetevők. Korábban ezek közül is megvettem a nekem tetsző darabokat, sajnos az első alkalommal kellemetlen viszketést tapasztaltam, ami mellé a vörös fül társult. A bőrgyógyászaton azt tanácsoltak, inkább orvosi acélból készült, antiallergén ékszerek közül válogassak, amelyek nem színeződnek el, illetve nem okoznak kellemetlen irritációt. Ezért is tartok inkább kevesebb, de minőségi kiegészítőt a kis dobozomban, melyeknek a csillogása is tartós, ezért nem kell fél évente átválogatnom a készletemet.

Számos tekintet akadt meg rajtam

Nagyon szeretem az olyan praktikus dolgokat, amiket könnyen lehet kombinálni a különböző színekkel, szettekkel. Az egyszerű, mégis nagyszerű megoldások híve vagyok, a letisztult, elegáns csillogás visszaadja az igazi egyéniségem. Az aktuális favoritom a nőies ragyogást tükröző darab, ami tökéletesen kihangsúlyozza az arcformám. A hasonló fülbevalókkal előfordult, hogy nehezek voltak, ezért a nap felénél ki kellett vennem a fájdalom miatt. A kis súly éppen ezért nálam fontos szempont, amihez valamilyen egyediségnek kell társulnia. Az éles kontrasztok vonzzák a tekinteteket, amit a fekete és a kristály csillogása tökéletesen visszaadnak. Az első napokban kiengedett, egyenes hajjal viseltem az ékszert, aztán úgy döntöttem, kontyba rendezem a hajzuhatagom. A hatás nem maradt el, a héten időről időre megakadt rajtam az emberek szeme, ahogyan az utcán sétáltam vagy a boltban pakoltam elmélyülten a bevásárló kosaramba. A csodálatot tükröző szemek elsőre talán túlzásnak tűnhetnek egy egyszerű tárgyat látva, de ebben az esetben pontosan ez történt. Azt éreztem, nem szívesen kapják el rólam a tekintetüket, sőt nem egy alkalommal néhány hölgytársam odalépett mellém, hogy megdicsérje a fülemben viselt „apró csodát”.

Tartalomhoz tartozó címkék: orvosi nemesacél fülbevaló